WTD

Suodata

Näytetään kaikki 7 tulosta

Näytetään kaikki 7 tulosta

 • Asentajan jakkara pyörillä

  39,95 

  Työtuoli korjaamoon ja autotallin, maksimi kantavuus 135 kg. Säädettävä korkeus.

 • Mekaaninen autonostin 1500 kg

  579,00 

  Mekaaninen autonosturi 1000 kg:n nostokapasiteetilla. Kätevä tuote varikkokäyttöön tai kotiverstaaseen. Nostimen voi asettaa auton alle auton ollessa paikallaan, tarkkuutta vaativaa auton ajoa nostimen päälle ei tarvita. Keinumekanismin ansiosta auton nosto on helppoa.

 • Hiekkapuhalluslaite imurilla 8bar / 1100W

  379,00 

  Monipuolinen ja tehokas imuritoiminnolla varustettu hiekkapuhallin. Laite puhdistaa pinnat ja osat puhtaaksi ennen hitsausta tai maalausta. Hiekkapuhallus sujuu tällä laitteella huomattavasti pienemmällä pölymäärällä ja puhallushiekkaa säästyy takaisinkierrätyksen ansiosta.

 • Hiekkapuhalluskaappi 90L

  159,00 

  Kompakti ja edullinen pöytämallin puhalluskaappi 90 litran tilavuudella. Soveltuu hyvin pienten osien puhallukseen hiekalla, lasilla, alumiinioksidilla jne. Iso ikkuna ja kaapin valaistus helpottavat ja nopeuttavat osien puhallusta.

 • Korjaamon pesulaite pumpulla 75 litraa

  129,00 

  Sähköpumppu kierrättää pesunesteen. Säädettävä pesuhana sekä irroitettavat pesuritilät. Kansi suljettavissa kun laitetta ei käytetä.

 • Pieni hiekkapuhalluskaappi

  179,00 

  Pienhiekkapuhalluskaappi tarkkaan osien ja instrumenttien puhdistukseen. Kiinteä painemittari ja led valaistus. Mukana jalkapoljin sekä ilmansuodatin.

 • Hiekkapuhalluskaappi imurilla 350 litraa

  1195,00 

  Ammattilaisen hiekkapuhalluskaappi 1200W poistoimurilla. Sisäänrakennettu painemittari ja säädin. Edestä avautuva kaappi ja valaistus helpottaa käyttöä.

Shopping Cart
Scroll to Top