Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

asiakaspalvelu@korjaamotyokalut.fi

Nuuttilantie 32, 15700 HOLLOLA

Usein kysytyt kysymykset

Millä voin maksaa tilaukseni?

Käytämme maksunvälittäjänä kotimaista Paytrailia joka tarjoaa yleisimmät pankkimaksupainikkeet, pankki- ja luottokortit sekä kattavat laskuvaihtoehdot. Maksut on suojattu korkeatasoisella salauksella.

Voinko noutaa tilaukseni?

Valitettavasti tällä hetkellä emme voi tarjota noutoa verkkokaupasta ostettuihin tuotteisiin. Voit valita joko Postin tai Matkahuollon toimituksen tilausvaiheessa.

Miten palautan tai reklamoin ostamani tuotteen?

Kun haluat palauttaa tai reklamoida tuotteen se onnistuu helpoiten klikkaamalla osoitteeseen www.macea.fi/reklamaatio jossa pääset täyttämään tilaustiedot. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pikaisesti tarkemmilla ohjeilla.

Onko tilaaminen turvallista?

Verkkokauppamme palvelin sijaitsee suomessa ja kaikki liikenne verkkosivustolle on suojattu korkealuokkaisella SSL suojauksella. Maksupalvelumme on myös kotimainen ja maksutapahtuma on 100% suojattu.

Kuinka kauan tilaukseni toimitus kestää?

Pyrimme lähettämään arkisin klo 12 mennessä saapuneet tilaukset samana päivänä. Tilauksesi saapuminen kestää siis 1-2 arkipäivää.

Miksi teillä ei ole puhelinasiakaspalvelua?

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja olemme avaamassa asiakaspalvelun myös puhelimitse tulevaisuudessa. Sillä välin tavoitat meidän sähköpostitse asiakaspalvelu@korjaamotyokalut.fi

Shopping Cart
Scroll to Top